Prilling Tower
Project
Referentie

Proces animatie petrochemie

Een typische prilling installatie bestaat uit een priltoren, een prilling machine en een prilling emmer.

De werking van een petrochemische installatie

Deze technische animatie is een realistische weergave van een chemische plant, waar een Kreber priltoren staat opgebouwd. Prillen is een techniek voor de productie van kleine korrels (prills) en wordt vaak gebruikt in de (petro)chemische industrie. Om de verschillende functionaliteiten te benadrukken wordt er toelichting gegeven met overlayscreens. Een duidelijke legenda geeft informatie over de diverse processtromingen.

Doel van de proces animatie

In deze 3D animatie krijgt u een beeld van de innovatieve oplossingen die ingezet worden om te voldoen aan de voortdurende vraag naar efficiënte en veilige machines voor de petrochemische industrie. Deze technische animatie is bedoeld ter ondersteuning van de verkoop.

De middels technische animatie verkregen weergave van de diverse processen in de prilling machine geeft Kreber de kans om de petrochemische industrie op een indrukwekkende wijze kennis te laten maken met de techniek die wordt toegepast om hoogwaardige prills af te leveren. Dit vraagt om innovatieve oplossingen en een specifieke manier van samenwerken binnen de petrochemische industrie.

Kreber
No items found.

Paul Dits - Managing Director

Ziet er fantastisch uit! Werking van de prillingtoren is goed zichtbaar