Fico Sawing Line
Project
Referentie

High-tech animatie voor de halfgeleider industrie

De Besi FSL is een geavanceerde machine met diverse hoogstaande technologieën.

De werking van de machine gevisualiseerd middels 3D animatie

Deze technische animatie wordt gebruikt om de hoofdlijnen van de machine snel en duidelijk in de juiste volgorde uit te leggen. Na het zien van deze technische animatie is er nog tijd over om dieper op specifieke vragen in te gaan. Omdat in deze hightech animatie veel delen en processen zichtbaar worden gemaakt die normaal niet te visualiseren zijn heeft de animatie een enorme meerwaarde t.o.v. andere presentatiemiddelen. Bijkomend voordeel is dat de animatie voor de gewenste professionele uitstraling zorgt.

De technische animatie van de FSL laat duidelijk zien wat er achter de kappen van de machine gebeurd. Per procesunit is er een icoon gebruikt om inzichtelijk te maken in welke machine sectie een bepaald proces plaatsvind. Vision technology wordt zichtbaar, maar ook de plaatsen in het proces waar water, lucht of infra rood worden toegepast. Zo maken we verfijnde productietechniek zichtbaar. Met deze hightech animatie hebben we laten zien dat ook complexe 3D animaties voor de halfgeleider industrie goed bij ons passen.

Het doel van de animatie

Besi zet deze hightech 3D animatie in als visueel hulpmiddel voor hun verkopers binnen de halfgeleider industrie. Deze technische animatie is gebaseerd op 3D CAD en draagt in belangrijke mate bij aan een snelle en duidelijke uitleg van de machine aan potentiële klanten.

No items found.

Olaf Stok - Product Manager Besi

The result of animating a system with a high grade of motion and mechanical complexity is mind blowing, and will be the next step in visual aid for sales reps.