PowerPRO 2700
Project
Referentie

Technische animatie maken over het werkingsprincipe van het UPS systeem.

De HITEC PowerPRO-reeks markeert een nieuwe mijlpaal in efficiëntie en prestaties. Deze innovatieve UPS-oplossing is ontwikkeld op basis van 65 jaar ervaring in de industrie. De reeks omvat units van 470 kVA/400 kW tot 3600 kVA/2880 kW voor frequenties van 50 Hz en 60 Hz.

De werking van de ups

Het werkingsprincipe van een roterende UPS is gebaseerd op het principe van een vliegwiel. Een vliegwiel is een zwaar voorwerp dat aan een as is bevestigd. Wanneer het vliegwiel wordt rondgedraaid, slaat het kinetische energie op. Wanneer het stroomnet uitvalt, wordt de kinetische energie van het vliegwiel gebruikt om een generator aan te drijven. De generator produceert vervolgens elektrische energie die kan worden gebruikt om kritieke belastingen van stroom te voorzien. Voordat de kinetische enrgie uit het vliegwiel is verbruikt is de 16 cilinder dieselmotor ingeschakeld. Deze neem het over. Zodoende is er een naadloze overgang en blijft de elektrische energievoorziening stabiel.

De animatie gebaseerd op 3D CAD data

Om de werking van de PowerPRO 2700 te verduidelijken, heeft Hitec een 3D-animatie laten maken door Luxxion. Deze animatie toont hoe de UPS werkt en hoe deze zorgt voor een continue stroomvoorziening.

Het doel van de animatie is om klanten te informeren over de voordelen van de PowerPRO 2700. De animatie is beschikbaar op de website van Hitec.

No items found.